​Butikker

​Hvem er Printstation og hvad laver vi ?

Printstation blev dannet i sommeren 2005, under navnet Inkstation.

Det var fra begyndelsen vores vision, at tilbyde forbrugsstoffer (blækpatroner og tonerkassetter til printere) billigere end hos etablerede kædeforretninger – samt være i besiddelse af en viden om printere, der langt overgår alle på markedet! Det er nogle af grundene til, at vi kan yde vore kunder en helt unik service.

Nyt koncept i 2006

Printstation har siden hen udviklet sig; og med navneskift pr. 1. september 2006, gjorde vi visionen større med et nyt koncept. Vi tilbyder, som det Franchiseselskab vi er, at dele ud af vores viden til andre, som ønsker et opstarte en lignede forretning. Efter utallige forespørgsler om hvordan man kunne blive en del af Printstation, kan vi nu tilbyde at hjælpe andre igang med etablering af en Printstation-forretning.

Vi ønsker at starte butikker i alle større byer i Danmark, således at alle forbrugere kan have en ”Printstation” i nærheden.

For yderligere oplysninger kan du læse mere under menupunktet ”franchise

Vi kan idag tilbyde en lang række services indenfor print.

Vor primære service er genopfyldning af dine blækpatroner, da printresultatet tilsvarer en ny originalpatron. 

​​På den måde gør vi det billigere for dig, og skåner miljøet. Vi kan også klare mange tonerkassetter, og sælger selvfølgelig også nye produkter til konkurrencedygtige priser. Se mere under "produkter". 

Med den store interesse, kom der forespørgsler på mange former for print, og vi er idag i stand til at udskrive prisskilte, plakater, fotografier i storformat, bannere, streamere mm. både til private og virksomheder.

Dette er dog en ydelse, som kun er tilgængelig i udvalgte butikker.

Se "butikker" for yderligere oplysninger, om hvad den enkelte kan tilbyde.

Vi prioriterer service til kunderne, og tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

5 butikker i Danmark

​Vi er i dag 5 butikker i Danmark, som dagligt står til rådighed for dig.

Du finder adresser, åbningstider, kompetencer samt andre nyttige informationer om butikkerne ved at klikke på dem under menuen Se alle butikker.

Printstation tilbyder en lang række ydelser så som genopfyldning af blækpatroner, salg af blækpatroner, tonerkassetter, papir, udskrivning af plakater mm. Hver butik udvider løbende sortimentet og serviceydelserne, som kan ses ud for hver butik.

Du kan holde dig opdateret omkring åbning af nye butikker, ved at besøge denne side.

Såfremt de enkelte butikker søger medarbejdere, trykker du på "jobmuligheder". Her finder du hvad de enkelte butikker søger.​

FIRMA

​Printstation ApS

CVR: 37974005

FREDERIKSBERG

Falkoner Allé 112, kld.

2000 Frederiksberg

Tlf.: 38 16 16 00

frederiksberg@printstation.dk

AMAGER

Amagerbrogade 112

2300 København S

Tlf.: 36 30 15 05

amager@printstation.dk

Vi forhandler med​