Spørgsmål & svar

om genfyld af blækpatroner

​Nedenfor kan se nogle af de typiske spørgsmål, folk har i forbindelse med genfyld af printerpatroner.​
Spørgsmålene omhandler mest blækpatroner, men i de fleste tilfælde gør de samme svar sig gældende ved laser også.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

 

Er det lovligt at fremstille kopiblæk?

Ja!

Er det lovligt at fylde sin patron med kopiblæk?

Selvfølgelig. Du har købt og betalt for patronen, og må gøre hvad du vil med den. Hvis du vil fylde den med rødvin, er der ingen der kommer efter dig (men det virker nok ikke så godt.)

Ødelægger det min printer hvis jeg får den genfyldt?

Naturligvis ikke!

Printerblæk er ikke raketvidenskab.

Selvom det er meget vigtigt at blækket er sammensat helt rigtigt til den enkelte printer, er de originale producenter (HP, Canon m.v.) ikke de eneste mennesker, der kan finde ud af at fremstille blæk og toner. Når der kommer en ny type printer på markedet, analyserer diverse blæk og toner-fabrikanter indholdet i patronerne og laver så deres egen version. Vi køber kun blæk og toner fra de bedste fabrikanter.

Men printerproducenterne skriver da, at brug af kopi-blæk ødelægger printeren og at garantien så ikke gælder længere?

Forkert, det ville være løgn. Det der står er:

”Skader opstået som følge af brug af kopiblæk er ikke dækket af garantien.”

Det er noget helt andet. Nogle producenter sælger kun én type billig blæk og siger den dur i alle printere. I mange tilfælde vil det ”bare” give et dårligt resultat, men det kan ske at et produkt af så ringe kvalitet, faktisk kan ødelægge din printer, og så gælder garantien ikke.

Alt vores blæk er specielt udviklet, ikke bare til de forskellige printermærker: HP, Canon. Brother, Lexmark, Epson, Dell m.v., men i de fleste tilfælde også til de specifikke printermodeller. Dette sikrer dig den bedste kvalitet, og det ødelægger ikke din printer. Skrivehovedet i din printer kan nogengange tørre ud, og hvis din printer står for længe ubrugt, kan dit skrivehoved blive så tørt, at patronen ikke længere kan bruges. Dette gælder hvad enten du bruger original- eller kopiblæk. Det anbefales altid at lave en udskrift i både farve og sort/hvid mindst en gang om ugen for at forhindre dette.

Kort:
1. Vores blæk ødelægger IKKE din printer.
2. Hvis du bruger vores kopiblæk, og din printer bryder sammen af andre årsager gælder garantien stadig, ligegyldigt hvad for noget blæk der sidder i.​

Er kvaliteten ligeså god, når jeg anvender kopiblæk som ved original blæk?

Du kan forvente et ligeså godt resultat, når du får genfyldt din blækpatron som med originalt blæk. Er du ikke tilfreds med resultatet, kan du altid få dine penge trukket fra en ny original patron!!​

Adresse

Falkoner Allé 112
2000 Frederiksberg

Ring til os

+45 73 11 17 17

Email Os

info@printstation.dk

Åbningstider

Man – Fre 10:00 – 18:00
Lør               10:00 – 15:00
Søn              Lukket